Pytt på överbliven kokt färskpotatis
Samt lite andra fynd från sommarstugekylskåpet. Kålen och löken mjukar upp och tomaten tillför syrlighet. Enkelt fixat och jättegott!
2 portioner kokt färskpotatis
2 färska gula lökar
Ett par nävar strimlad vitkål
Några körsbärstomater
Kryddgrönt - här oregano och timjan
Salt peppar
Smör till stekning
Gräddfil 1,5 dl ca
2 msk röd pesto
Salt
1 paket halloumi
Skär potatis i bitar och hacka lök. Stek i rikligt med smör. Strimla kålen och lägg på när potatisen/löken börjar få färg. Sista minuten stek med klyftad tomat och hackat kryddgrönt. Salta och peppra.
Lägg åt sidan, skär halloumi i bitar och stek, lägg sedan på pytten och toppa med ruccola.
Gräddfil och pesto är bara att röra ihop samt smaka av med salt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar