söndag 24 januari 2010

Hallonsylt och chokladsås


Sweetness. Enkelt!

Hallonsås:
1 paket hallon
1/2 dl socker

Koka mjukt i 10 minuter sedan klart.

Chokladsås:
1 dl socker
1 dl vatten
3/4 dl kakao
1 msk smör
nypa salt

Koka i 10 minuter, toppa med lite kokos!

+banan & grädde

Det där till höger är en amerikansk pannkaka.

1 kommentar:

Katja Wulff sa...

Hej!

Jag jobbar på Tastecasting.se och den 4 februari anordnar vi ett thailändskt matlagningsevent där vi kommer få lära oss allt från enkla förrätter till att göra typiska thailändska dekorationer av olika grönsaker. Kika in på tastecasting.se för ytterligare information om eventet (och tidigare tillställningar).

Skulle du vilja komma? Maila då till mig på katja@tastecasting.se. Hör även av dig ifall du vill få andra inbjudningar framöver.

Med vänliga hälsningar
Katja