tisdag 31 augusti 2010
Pumpad raggmunk med rostad paprika och getostcreme
En pumpaanpassad raggmunk; lite mjukare och sötare.
En portion:
1 stor potatis
1 bit pumpa (eller ta lite mer potatis)
1 liten klyfta vitlök
1 tsk sesamfrö
hackad persilja (eller annat grönt)
2 nypor salt, peppar
1/2 paprika
klick getsost
créme fraiche
lite honung
Timjan å grälök
Riv potatis och pumpa grovt och en vitlök fint, blanda ihop med salt, sesamfrö och hackad persilja. Hetta upp en panna med olja, stek på båda sidor, samtidigt: stek på paprikan på sidan så det blir mjuk och fin. Om du inte grillar den i ugnen vilket också går bra.
Såsen, mosa och rör ihop. Blanda gärna ner färska kryddor. Vilket också går bra att toppa med!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Mycket spännande, även om vi i grunden är rätt skeptiska mot att trixa med ngt så fulländat som en raggmunk classic. Vi länkar till detta och hoppas på kommentarer från adrenalin-junkies som vågar prova. :-O
Mvh /Raggmunkens vänner
https://sites.google.com/site/raggmunkensvanner/
Skicka en kommentar