tag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post8114376377561970881..comments2023-10-02T05:42:36.999-07:00Comments on Provköket: Svamp & halloumi i bröd med hemmagjord ajvarKockenhttp://www.blogger.com/profile/08147833660007973214noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post-29620952537502578972011-07-05T01:28:37.756-07:002011-07-05T01:28:37.756-07:00Hemmagjord ajvar, vad smart!
Tycker fröksn DillHemmagjord ajvar, vad smart!<br />Tycker fröksn DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post-65121952577320939282011-06-29T14:41:47.635-07:002011-06-29T14:41:47.635-07:00Köpt Ajvar har ofta enligt mig en skarp bismak som...Köpt Ajvar har ofta enligt mig en skarp bismak som smakar konserverat. Av den orsaken köper jag det sällan. Den här varianten blev mildare – med fin paprika smak, men också tunnare. Snarare salsa möter Ajvar. Om man vill ha den riktigt koncentrerad tjock – likt originalet, ska man nog rosta paprikan ordentligt i ugnen (dessa var semirostade) och bara tillsätta rostad vitlök samt kryddor och skippa tomaten.Kockenhttps://www.blogger.com/profile/08147833660007973214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post-22805366288421882262011-06-29T12:04:01.729-07:002011-06-29T12:04:01.729-07:00Hur smakade Ayvaren? Bättre än köpt?Hur smakade Ayvaren? Bättre än köpt?Anonymousnoreply@blogger.com