tag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post557035049362168303..comments2023-10-02T05:42:36.999-07:00Comments on Provköket: Mungbönsplättar med kapris och en härmis-karljohan-sås.Kockenhttp://www.blogger.com/profile/08147833660007973214noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post-70778946780199920672012-11-04T08:40:14.668-08:002012-11-04T08:40:14.668-08:00Åh nej, har jag glömt att skriva ut det. Ja ca 2 d...Åh nej, har jag glömt att skriva ut det. Ja ca 2 dl creme fraiche. Hoppas det inte förstörde din måltid!Kockenhttps://www.blogger.com/profile/08147833660007973214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post-37889973762662566152012-11-04T06:32:13.133-08:002012-11-04T06:32:13.133-08:00Ang svampsåsen: Kan det vara så att det saknas någ...Ang svampsåsen: Kan det vara så att det saknas något i receptet, typ Creme fraiche eller så? Jag tycker att jag har följt receptet exakt men färgen på min sås ser verkligen inte alls ut som den på bilden. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post-48010544628622169102010-02-02T21:38:35.578-08:002010-02-02T21:38:35.578-08:00Vilken spännande Karl-Johansås!
Den lät verkligen ...Vilken spännande Karl-Johansås!<br />Den lät verkligen god och dessutom utan mjölkprodukter. Sådana idéer är smart att ha på lager.<br />Hälsningar från fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.com