tag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post2092098180587875928..comments2023-10-02T05:42:36.999-07:00Comments on Provköket: Båt-salladKockenhttp://www.blogger.com/profile/08147833660007973214noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post-9921902960213221512009-04-21T02:28:00.000-07:002009-04-21T02:28:00.000-07:00Vilken spännande sallad. Den ska jag testa. Blåmög...Vilken spännande sallad. Den ska jag testa. Blåmögelost och päron låter hur gott som helst!<br /><br />Tycker fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post-15376546906867928732009-04-17T10:39:00.000-07:002009-04-17T10:39:00.000-07:00Jag gjorde båtsalladen igår och tog med andra halv...Jag gjorde båtsalladen igår och tog med andra halvan till jobbet idag. Dessutom fick jag över en del quiona (?) som jag frös in i bullformar. <br />Tack för inspirerande tips! MammaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3501332446541935182.post-86866288610863227612009-04-15T13:29:00.000-07:002009-04-15T13:29:00.000-07:00Mums! Vi kan ses hemma hos dig nån kväll med salla...Mums! Vi kan ses hemma hos dig nån kväll med sallad, vin, garn och foton. Jag tar med mig Estline-tryffelbollarna, helt fria från choklad. Tere!Joannanoreply@blogger.com